Skip to content Skip to footer

Things You Can Do Right Now

Join Humanum Movement

Every year we organize dozens of parades, peaceful protests, parties, workshops, lectures and art exhibitions to share our vision of the human rights problems with the world. Our organization was founded exclusively by volunteers and people who can not stay indifferent to the injustice and discrimination which exist in the society.

We Must Speak to Be Heard

Social Awareness

Every summer people of every gender, religion and color gather on the streets for a celebration of love, equality, humanity and joy.

Last Year Humanum Parade

Upcoming Events

Why It Is Important

S vremenom su slike izblijedjele i ja ovo pričam kao neku davnu priču, no posljedice su ostale. Ali bez obzira na to, za mene je generalno to bila ružna priča sa sretnim završetkom. Ipak, taj je završetak mogao biti tragičan. 

Dubrovkinja

Ne čekajte, potražite pomoć!

Snagu su mi davala djeca. Nisam htjela da Dori jednog dana bude normalno da je dečko tuče, ili Maru da udari svoju djevojku ili ženu. A snagu su mi dale žene koje su javno stale uz nas. Hvala vam što ste mi pomogli i dali potporu.

Sigurna kuća

Prvi korak

Moja ljubav prema suprugu  i volja da spasim brak pretvorila se u strah, osjećaj izgubljenosti i beznađa. Nisam imala kome, nisam imala kud. Bila sam očajna. Sada mislim na budućnost. Imam planove koji su dobri za mene i djecu. Koje mogu ostvariti.

Marija M- Zagreb

žrtva obiteljskog nasilja
Ako ste žrtva nasilja
zovite policiju na broj
192