Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Šutnja podržava nasilje. I tebe se tiče.

Lokrum, 22. rujna 2022.

22. rujna 2022. godine će se na Lokrumu održati promotivna cross utrka za učenike srednjih škola s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a u sklopu projekta Josipov dom – Osiguravanje sustava podrške za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji. 

22. rujna se ujedno obilježava i Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama, a utrka je dio javne kampanje sa svrhom podizanja svijesti o neprihvatljivosti nasilja te uključuje nekoliko ciljnih skupina, među kojima su i učenici srednjih škola. Veselimo svim učenicima koji će sudjelovati u našoj promotivnoj cross utrci te tako podržati provedbu projekta Josipov dom te naš zajednički cilj prevencije bilo kojeg oblika nasilja.

O utrci:

Cross utrka će se održati u četvrtak 22. rujna 2022. na otoku Lokrumu s početkom u 11:30 sati. 

Osiguran je besplatan prijevoz brodom JU Rezervat Lokrum za sve sudionike utrke, a sudionici se mole da koriste brodove s polascima u 10:00 i 10:30 sati iz stare gradske luke.

Svi sudionici će dobiti akreditaciju pri ulazu u brod za Lokrum te startni paket s majicom, startnim brojem i chipom za mjerenje vremena po dolasku na Lokrum.

Trajanje utrke je oko sat vremena, a duljina staze oko 3 km.

Molimo sudionike da se prikladno obuču za trčanje.

Broj prijava je ograničen, a predviđeno je sudjelovanje maksimalno 100 učenika. 

Prijave se zaprimaju elektronski putem poveznice: 

https://du-motion.com/hr/josipov-dom,  a bit će otvorene od 12. rujna do 19. rujna.

Add Comment