Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kroz projekt DEŠE Dubrovnik, ”BON – Bez obiteljskog nasilja”, organiziran kroz podršku žrtvama i svjedocima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, održalo se 6 supervizijskih susreta za stručnjake, u kojima su sudjelovale djelatnice Caritasa Dubrovačke biskupije i Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije.

Udruga civilnog društva DEŠA – Dubrovnik kroz projekt ”BON – bez obiteljskog nasilja” i svoje aktivnosti u mreži podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela, uz edukacije o temi obiteljskog nasilja, organizirala je 6 supervizijskih susreta. Supervizija je ključan način osiguravanja kvalitete rada stručnjaka pomagačkih profesija koja ponajviše pruža podršku u izazovnim i zahtjevnim profesionalnim situacijama i sukobima.

Uz ostale partnere, na mjesečnim supervizijskim susretima, koji su se održavali od ožujka do listopada 2021. godine, sudjelovale su i djelatnice Caritasa Dubrovačke biskupije te Obiteljskog savjetovalištva Dubrovačke biskupije.

”Kroz 6 susreta smo dosta naučili jedni o drugima, stekli uvid u rad s korisnicima te postavili temelje za unapređenje sustava suradnje između organizacija i institucija na području naše lokalne zajednice. Zahvaljujemo se našoj supervizorici, udruzi Feniks, Caritasu Dubrovačke biskupije i Obiteljskom savjetovalištu Dubrovačke biskupije. Hvala i našim partnerima na projektu BON, Gradu Dubrovniku i Udruzi za podršku žrtvama i svjedocima. Bez međusobne suradnje i povezivanja teško da možemo donijeti promjenu.” – po završetku posljednjeg susreta su istaknuli iz DEŠE.